Apputveckling för företag som vill ligga steget före

031-333 33 93

info@webstr.se

Apputveckling

Låt oss vara din apputvecklare när du vill förverkliga din drömidé

Bygg en app med Webstrs apputvecklare

Vi bygger appar för Android & IOS

Vi på Webstr hjälper ditt företag att utveckla appar, vi har experter inom apputveckling och tillverkning med flera års erfarenhet som ger mervärde och bättre kundupplevelser.

apputvecklare

Apputveckling | Vad är en app?

En oändlig möjlighet med apputveckling och att programmera appar

Det finns många anledningar till varför man bör bygga egen app idag. Under de senaste åren har användandet av appar vuxit enormt och med det har app utveckling blivit allt mer populärt. Med hjälp av appar kan du nå ut till dina kunder på ett mer interaktivt sätt som kan besvara dina kunders behov. Idag finns det alla sorters appar i form av spel appar, jobb appar, sociala appar, sök appar, ja alla appar du kan tänka dig. Om du har funderingar på att bygga app som kan hjälpa dig att uppnå dina framtida mål och behov för utökad lönsamhet för dina kunder och din verksamhet så har du kommit rätt.

 

Våra applikationsutvecklare har flera års erfarenhet av att utveckla en app exakt som kunden begär och som matchar deras vision. De plattformar vi bygger våra appar på är för android utvecklare, IOS och Windows Mobile. Vi skapar appar som är skräddarsydda efter dina behov så som design, funktionalitet, användarvänlighet, ökade konvertering möjligheter och integrering av API.

Apputveckling | Hur gör man en app?

Varje projekt är unikt

Vad kostar en app och hur skapar man en app? När det kommer till att programmera appar, så är det väldigt svårt att svara på vad en app kommer att kosta innan vi vet vad det är för typ av app, verksamhet och vad du som kund är i behov av. Ingen app är den andra lik, så priset kan variera ganska mycket från en app till en annan.

Det är bra att veta vad man har för budget innan man börjar att utveckla appar, på så sätt kan våra apputvecklare utgå från den och anpassa sig efter era önskemål och visioner för att få en så bra slutprodukt som möjligt.

Går det att skapa en app gratis? Idag finns det en hel del olika plattformar som gör det enkelt för dig som vill prova på att bygga en egen app. Du kan skapa en app själv gratis, men många av dessa har begränsningar samtidigt som många också kan erbjuda väldigt mycket. En av dessa plattformar för att skapa app är AppyPie. Det finns även diverse program för att skapa appar.

Apputveckling | Varför ska man välja en mobilapp framför responsiv design?

Mobilanpassade appar ökar användarupplevelsen

I en app har du mycket större möjligheter att anpassa innehållet exakt så som passar för både dig som administratör och för dina kunder.

Responsiv design är endast kopplad till din hemsida. En mobilapp är mycket mer teknisk och anpassad efter våra mobila enheter som är mycker mer utvecklade än de flesta datorer som dina kunder sitter med hemma. Appar kan anpassa sig efter användarens position, den har tillgång till kameran och också mikrofonen i den mobila enheten. De flesta som använder internet gör det via sin smartphone. En app på en smartphone har betydligt större möjligheter i användarvänlighet än en dator.

En app underlättar för dina kunder och är betydligt mer lättnavigerade och smidigare att använda än den mobilanpassade webbsidan.

apputveckling

Apputveckling | Var steget före dina konkurrenters appar

Är apputveckling oundvikligt för de flesta företag?

Har dina konkurrenter börjat bygga appar? Har dom det så är det dags för ditt företag att göra en egen app. Att skapa en app är som en extra kanal som är bekvämare och lättare för dina kunder att använda än att gå in på en mobilanpassad hemsida. Appen kan du designa så att den är trevlig att använda och det gör dina kunder nöjda. Om dina konkurrenter inte har en app ännu så är det bara en tidsfråga innan dom skapar en. Om du är först med en app så blir ditt företag betydligt konkurrenskraftigare och du får ett försprång.

I en app kan du också kommunicera med dina kunder på ett annat sätt. Du får möjlighet att skicka push-notiser till dom och kan lätt skicka ut undersökningar och få betyg m.m

Har du någonsin tänkt: Jag har en idé! Men sen inte gjort något med den, så efter ett tag är det någon som kommer med exakt den iden? Jag också. Vänta inte tills det är för sent.

Har ditt företag inte en app? Vad väntar ni på? Kom igång att skapa app för ditt företag idag!

Skapa en app | Marknadsföring av appar

Många kanaler att nå ut med din app

Det finns en rad olika kanaler du kan marknadsföra din app på. Till exempel finns nu möjlighet att på facebook sälja en app direkt i flödet så fort en användare exponeras till din annons. En annan kanal som vi på Webstr älskar är Google. Med hjälp av Google Annonser når du besökaren när de aktivt letar efter dina produkter och tjänster. 

Är du intresserad av att ranka din hemsida på det naturliga sökresultatet där trafik är gratis? Kolla in vår tjänst “SEO

Kontakta

Oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

webstr
SEO Byrå

Vi rekommenderar starkt paketet med komplett data från 5 konkurrenter!

Skynda och passa på.
Det är inte långt kvar!

Hours
Minutes
Seconds