SEO Göteborg - Sökoptimering med Webstr SEO Byrå Göteborg

SEO Gøteborg

Sökmotoroptimering med Webstr SEO Byrå Göteborg

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Göteborg

Vil du ha en gratis analyse?

Ved å fylle inn kontaktinformasjonen din,
godtar du vår Personvernerklæring

Spill av video
Hva synes kundene våre om oss?

"Anbefaler Webstr på det sterkeste siden vi har testet flere SEO-selskaper. De er et SEO-byrå med god kommunikasjon, raske resultater og de leverer alltid.»

NORA AZAI

Markedssjef Götaklinik

Resultater av vår søkemotoroptimalisering

Fra 22 besøkende til over 6000 besøkende per måned

Varför välja Webstr som SEO byrå i Göteborg?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Göteborg

Jeg er ikke stor på å legge igjen anmeldelser, men føler at jeg må dele vår gode opplevelse med Webstr! Vi er Webstr evig takknemlige for alt hardt arbeid, service, tilbakemeldinger og mildt sagt fantastiske resultater! Etter flere ulike samarbeid med ulike byråer har vi endelig funnet hjem og det føles fantastisk!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Fantastisk service og arbeid! Vi fikk hjelp med SEO og så betydelige resultater etter bare 3 måneder. Anbefaler Webstr på det sterkeste til alle som ønsker å være mer synlige og klatre i søkeresultatene.
Elias
Elias
2021-04-29
Fantastisk service, anbefales på det sterkeste!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Fantastisk service og resultater. Absolutt verdt hver krone!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
Et meget kompetent webbyrå som har hjulpet meg mye med min virksomhet. Har hatt dårlige erfaringer med byråer tidligere, men denne gangen føles det som en hit! Anbefalt av meg.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjalp meg med annonsering og takket være deres hjelp fikk jeg mange flere kunder til å finne meg! Anbefaler på det sterkeste.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
god service, profesjonelt og kompetent personale. Tusen takk for hjelpen!! sterkt anbefalt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Flotte ansatte som hjalp meg med å starte virksomheten min på beste måte! Tusen takk for utmerket service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Göteborg

För företag som tänker långsiktigt är sökmotoroptimering den mest lönsamma digitala strategi. Medan betalda annonseringsformer som Google annonsering och Facebook annonsering kan ge snabba resultat, är det i det långa loppet mycket mer gynsamt med sökoptimering.

Webstrs sökmotorkonsulter har hjälpt våra kunder att öka sin omsättning genom att förbättra deras sökoptimering. Hos Webstr är kundens bästa det viktigaste och våra konsulter arbetar hårt för att hjälpa dig att nå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

 

SEO är förkortningen för ”Sökmotoroptimering”. En sökmotor är en tjänst som exempelvis Google, där användare kan få svar på sina frågor. ”Optimering” innebär att man förbättrar en webbplats genom att inkludera relevanta nyckelord, göra den lättläst och enkel att förstå. Sökmotoroptimering är viktigt för att göra en webbplats lätt att hitta och synlig för användare. Det finns en hel vetenskap bakom SEO och det kan även kallas ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”.

Ønsker du å lese mer om dette, klikk her: 

Søkemotoroptimalisering

Webstrs SEO Specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering genom en omfattande analys som inkluderar sökordsanalys, marknadsanalys, konkurrensanalys och sökmotoranalys. Detta görs för att samla in så mycket data som möjligt om din webbplats och din verksamhet innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstiden för att kontinuerligt hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter en SEO-analys, såsom sökordsanalys, sökvolymsanalys och trafikpotentialsanalys, sorteras all ny data efter företagets verksamhet och målsidors relevans. Analysen är en av de viktigaste stegen i arbetet med sökmotoroptimering.

Les mer om SEO-analyse her: SEO Analyse

Efter genomförandet av en SEO-analys är det nästa steget att implementera data på hemsidan. Detta kallas On Page SEO. On Page SEO är beroende av data från SEO-analysen. Redan nu sorteras sökorden efter vilka undersidor de bör tillhöra.

Les mer om On Page SEO her: På side SEO

Som exempel, om vi har en e-handel som säljer kläder med adressen coolastekladbutiken.se, finns det en särskild URL för herrkläder, coolastekladbutiken.se/herrkläder. Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin. Vi väljer sökordet ”herrkläder” som vårt nyckelord. Då ska det nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar som H1, H2, H3 samt i brödtexten, och om möjligt även i alt-taggar för bilder som används på sidan.

En aspekt av teknisk SEO är att se till att hemsidan är lättnavigerad och lätt att indexera för sökmotorerna. Detta kan innebära att man arbetar med saker som sitemaps och robots.txt-filer för att underlätta sökmotorers indexering av webbplatsen. Teknisk SEO handlar också om att se till att webbplatsen är mobilvänlig och uppfyller de tekniska kraven för att ranka högt i sökningar.

Les mer om teknisk SEO her: Teknisk SEO

Sökmotorer som Google använder sig av olika faktorer för att identifiera styrkan hos en webbplats. Utöver On page SEO, är det viktigt att webbplatsen får länkar till sig. Detta signalerar till sökmotorerna att webbplatsen är populär eftersom många skriver om den och refererar till den. Detta kan öka webbplatsens värde i sökresultaten och därmed öka dess rankningspositioner.

Her kan du lese mer om lenkestrategi: koblingsstrategi

Prisen på søkemotoroptimalisering varierer enormt fra bransje til bransje. Hvis du for eksempel er skredder i en liten by, kan du få hjelp med SEO for et lite beløp per måned. Men hvis du ønsker å rangere en nettside for å konkurrere med store aktører der konkurransen er høy, øker kostnadene betydelig. Det avhenger også av om du vil øke hastigheten på rangeringen din med større pakker. Som alle gründere vet, jo raskere du får resultater med søkeordoptimaliseringen, desto raskere når du god ROI (Return of Investment). Derfor er det alltid lettest å kontakte oss for en gratis konsultasjon. Deretter går vi sammen med deg igjennom hvilke forhold som kreves og vi vil bedre kunne anslå hvordan arbeidet skal legges opp. Da kan vi gi deg riktig pris. 

Så svaret på prisspørsmålet kan besvares med to spørsmål.

  1. Hvor mye investerer konkurrentene dine i søkemotoroptimalisering?  
  2. Hvor raskt vil du se resultater?

Prisen for SEO-optimalisering inkluderer søkeordanalyse, markedsanalyse og konkurranseanalyse. Vi undersøker nettstedet ditt nøye for å finne muligheter for relevante søkeord. Dersom du bruker WordPress tilbyr vi å implementere dette på nettsiden din uten ekstra kostnad. Det er viktig for oss at våre kunder har full kontroll over hva som skjer på nettsidene deres. Derfor installerer vi også tagger for å måle konverteringer (når en besøkende fyller ut et skjema eller kjøper noe av deg som kunde). Også her tilbyr vi dette som en del av vår SEO-optimalisering uten ekstra kostnad.

För att få ut så mycket information som möjligt om hur din webbplats presterar i sökmotorerna, rekommenderar vi att du använder dig av verktyg som Google Analytics og Google Search Console. På så sätt får du en komplett bild av hur din webbplats presterar och vad som behöver förbättras. Vi på Webstr webbyrå hjälper dig att koppla upp dina verktyg utan extra kostnad.

När vi har ett påskrivet avtal, så börjar vi omgående med vårt arbete. Vi beräknar att SEO Analysen ska vara klar inom 2 veckor, ibland ännu tidigare.

Även om arbetet med sökordsoptimering är långsiktigt kan man redan efter ett par månader se en förbättring av rankningspositioner. Att uppnå fullt resultat (rankningposition mellan 1-5) kan ta längre tid, vanligtvis 6-12 månader beroende på bransch och omfattningen av det valda paketet för sökordsoptimering.

Uppföljning av sökordsoptimering sker genom att visa hur arbetet utvecklas i rapporter. Uppföljning sker också via fysiska möten, video-möten eller telefon.

På ”Sveriges Bästa SEO Byrå” är man öppen och ärliga mot sina kunder. Vi är en digitalmarknadsföringsbyrå som alltid strävar efter att göra det lilla extra, oavsett vilken storlek på paketet som våra kunder väljer. Som en av Sveriges ledande SEO experter, kan man alltid räkna med bra resultat från oss.

Vårt hovedkontor ligger i Kungsbacka, men vi har möjlighet att erbjuda våra tjänster till hela landet tack vare vår digitala arbetsmetod. Vi har tidigare eller nuvarande kunder i en mängd städer runtom i Sverige.

 

SEO Göteborg med Webstr

Kontakt oss i dag for en gratis analyse

nb_NO

Kontakt oss

Ved å sende oss dine data godtar du våre personvernerklæring.