SEO

Öka Din Synlighet
på Google

Några av våra kundcase

SEO Webstr

SEO - Search Engine Optimization

Skapa en långsiktig lönsamhet med hjälp av din SEO Byrå Webstr

Varför Webstr kan hjälpa ditt företag.

Erfarenhet

Vi har över 10 års erfarenhet inom webb och sökmotoroptimering

Resultat

Hos Webstr får du långsiktiga resultat för ökad lönsamhet

Vi optimerar dina förutsättningar

Vi hjälper alla företag, stora som små. Utifrån era förutsättningar hjälper vi er till digital framgång

Vi gör er synliga där ni vill synas

Oavsett i vilken stad som ni vill synas i, exempelvis Stockholm, Malmö eller Göteborg, så hjälper vi er att exponeras

Vad ingår i vår sökoptimering

analys

Sökordsanalys
Konkurrentanalys
Teknisk analys

On-page

Optimering av hemsidans innehåll

Off-page

Externt arbete utanför din hemsida
glas

SEO Analys

Sökordsanalys

Alla våra SEO-uppdrag inleds med en sökordsanalys. Det är för att skapa en uppfattning om vilka sökord dina besökare använder idag för att hitta dig på Google. Vi ser över vilka placeringar dina främsta sökord har, vilka sökvolymer och hur konkurrensen ser ut. Därefter kan vi ge dig förslag på vilka sökord ni bör satsa på men också ge nya förslag på bättre sökord som passar din verksamhet bättre, som har högre sökvolymer och lägre konkurrens.

Konkurrentanalys 

Vi ser över dina största konkurrenter på marknaden och analyserar vilka sökord de rankar för och vilka placeringar dom har på Google. Därefter påbörjas en strategisk process på vilka sökord som är mest lämpliga att jobba med för bäst lönsamhet.

lick

On-page SEO

Vi sökordsoptimerar din hemsidas innehåll som berör text och HTML-element. Några av de viktigaste rankningsfaktorerna som vi hjälper dig med är:

Titel och beskrivning

Ordentlig URL-struktur

Optimering av mobil-anpassning (responsive, mobilvänlig)

Sökoptimering av innehåll/content:

Tydlig H-tagg struktur (H1, H2, H3) för dina titlar och rubriker

Kvalitativ content som innehåller dina viktigaste sökord

Bildoptimering (Optimala upplösta bilder som namnges med ALT-Text)

stats

Off-page SEO

Off-page består av externt arbete utanför din hemsida. Vi arbetar främst med att skapa relevanta länkar som är en viktig faktor i hur Google rankar din hemsida. 

Ju mer synlig och relevant du blir utanför din egen hemsida, desto mer synlig blir du. Tänk precis som hur det fungerar när en kund rekommenderar dig till en vän. Rekommendationer och god ryktesspridning är alltid positivt för dina affärer. 

 

Vad tycker våra kunder om oss?

SEO, den viktigaste vägen till lönsamhet

SEO, som står för “search engine optimization”, är en metod som gör det enklare för Googles sökmotorerna att hitta din hemsida. På svenska heter det sökmotoroptimering. Detta gör i sin tur hemsidan mer tillgänglig till potentiella användare och kunder. SEO ökar kännedomen kring ditt varumärke bland människor som söker efter dina produkter eller tjänsterna som du erbjuder,

Webstrs duktiga SEO-specialister är experter på sökordsoptimering och ger dig skräddarsydda SEO-lösningar som anpassas efter just dina affärsbehov. Det innebär att man noggrant kombinerar design, användarvänlighet och copywriting för att göra din hemsida mer synlig hos sökmotorerna.

 

Ökad synlighet med sökmotoroptimering

Syns du inte, finns du inte...

Oavsett hur modern och snygg din hemsida är så kommer dina potentiella kunder inte hitta den om inte sökmotorerna ser den. Sökmotorerna kräver att webbplatser följer ett antal sökvänliga riktlinjer för att få en högre ranking och bli mer synlig för sökarna. Google kräver exempelvis för vissa hemsidor en hög grad av sökordsoptimering för att webbplatsen ska komma högt upp i sökresultaten.

Hemsidor som inte uppfyller kraven “straffas” av sökmotorernas algoritmer. Dessa uppdateras ständigt – såsom Googles Panda och Fred-uppdateringar.  Vår SEO-analys och sökordsoptimering för wordpress och andra hemsidor hjälper din hemsida uppfylla kraven för att slippa straffas, och att de får en bättre position i sökresultaten.

SEO

PERSONLIG SÖKMOTOROPTIMERING

Varje projekt är unikt på sitt sätt

Om en hemsida ska kunna locka till sig besökare och klick, så behöver du en SEO-strateg som förstår både dina mål och principerna bakom framgångsrika SEO-tjänster. Eftersom alla verksamheter är unika så finns det ingen enskild lösning som fungerar för alla.

Vi analyserar din hemsida, branschen som du är verksam inom och dina mål för att tillsammans forma en skräddarsydd lösning – oavsett om du behöver lokal SEO i Lund, bättre ranking i Göteborg, sökordsoptimering i Stockholm eller digital marknadsföring i Malmö – eller var i Sverige som du vill exponeras.  Vi kan exempelvis skapa en e-handelsstrategi som marknadsför dina produkter eller en mobil SEO-strategi som ökar trafiken till din mobila hemsida. 

SEO Stockholm

MÄTBARA RESULTAT

Datadrivet arbetssätt ökar chans till framgång

SEO-strategins olika beståndsdelar kan alltid mätas, utvecklas och förbättras när det är nödvändigt. Med andra ord så kan du se direkt vad din investering genererar. När du analyserar resultaten kan du även förfina och anpassa din marknadsföringsstrategi efter behov – så att du alltid ligger steget före konkurrenterna.

SEO FÖR BÄTTRE KONVERTERING

Datadrivet arbetssätt ökar chans till framgång

Hemsidans innehåll är bara en del av framgångsrikt seo-arbete. För optimal sökordsoptimering behöver man titta på helheten. En snyggt och optimalt designad hemsida vägleder besökarna till konvertering, samtidigt som de upplever hög användarvänlighet och snabb prestanda.

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete med krav på uppdateringar för att behålla sin position och ranking i sökresultaten. För att generera trafik till er sida begär sökmotorerna att er sida ska vara kvalitativ och auktoritär. För att få ut det mesta av din sökmotoroptimering finns det en del faktorer att se över. De viktigaste delarna att se över när du ska optimera din SEO strategi är:

  • Välskrivet innehåll som implementerar noggrant utvalda sökord.
  • Content marketing – att marknadsföra värdefullt innehåll från ditt varumärke som visar din expertis och ökar varumärkets trovärdighet
  • Link building – att placera ut etiska länkar till din egen hemsida på webbplatser med hög auktoritet

Kontakta

Oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

webstr
SEO Byrå

Vi rekommenderar starkt paketet med komplett data från 5 konkurrenter!

Skynda och passa på.
Det är inte långt kvar!

Hours
Minutes
Seconds