SEO Kalmar

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Kalmar

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Kalmar?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Kalmar

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Kalmar

Sökmotoroptimering är en nödvändig del av en företags digitala marknadsföringsstrategi, eftersom det ger mer hållbara och lönsamma resultat än alternativ som Google annonsering och Facebook annonsering.

Nöjda kunder och ökad omsättning är resultatet av SEO-konsulterna hos Webstr. Vi sätter alltid kunden i fokus och våra duktiga sökmotorkonsulter jobbar hårt för att hjälpa till med digital marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

Kolla in här: SEO konsult

Genom att använda tekniken Search Engine Optimization (SEO), kan man optimera sin webbplats för sökmotorer som Google. Det innebär att man tar hänsyn till relevanta sökord och gör webbplatsen läsbar och enkel att förstå för besökaren, för att öka sin synlighet och rang på sökmotorer. En sökmotor är en plats där man kan söka efter information och få svar på sina frågor. I Sverige kallas det ofta för SEO, men det heter egentligen ”sökmotoroptimering”, ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”.

Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs grupp av erfarna SEO specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering med en grundlig analys som omfattar sökordsanalys, marknadsanalys och en jämförelse med konkurrenterna på marknaden genom konkurrensanalys. Vi samlar in så mycket information som möjligt om din webbplats och ditt företag för att säkerställa att vi har en solid förståelse för dina mål och behov. Genom att använda den informationen kan vi utveckla en strategi som är anpassad efter dina specifika behov, för att säkerställa att vi når de resultat du önskar. Analysen fortsätter regelbundet under avtalstiden för att vi ska kunna hitta nya förbättringsmöjligheter och fortsätta att leverera bästa möjliga resultat.

För att få bästa resultat i sökmotoroptimeringen är det viktigt att göra en grundlig SEO analys. Denna bearbetar all ny information, inklusive sökord, sökvolymer och trafikpotential, och sorterar den enligt verksamhetens och målsidors relevans.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

On Page SEO på hemsidan kommer att förbättras genom att data från SEO analysen implementeras. Denna förbättring är avgörande för att uppnå bättre resultat i sökmotoroptimeringen och är beroende av de data som erhållits från analysen. Sökorden kommer att placeras på de mest lämpliga undersidorna.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

För att öka sökmotoroptimeringen för vår e-handel, Coolastekladbutiken.se, har vi en specifik url för herrkläder, Coolastekladbutiken.se/herrkläder. Vi har valt nyckelordet ”herrkläder” och det ska finnas i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar, brödtext samt i alt-taggar för de bilder som används på sidan. För att uppnå bästa resultat är det också viktigt att inkludera alla relaterade sökord till herrkläder i denna gruppkategorin.

Teknisk SEO är en viktig aspekt av arbetet med hemsidan som syftar till att förbättra prestandan och innehåll. Det gäller att lösa problem såsom brutna länkar, tunga javascript filer och högupplösta media filer för att öka användarupplevelsen och därmed också hemsidans ranking.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

När du arbetar med sökmotoroptimering är det viktigt att fokusera på både On page SEO och inkommande länkar till din webbplats. On page SEO avgör hur sökmotorn ser och tolkar din webbplats, medan inkommande länkar signalerar till sökmotorn att din webbplats är relevant, viktig och ofta refererad till. Genom att balansera arbetet med både On page SEO och inkommande länkar kan du optimera din webbplats för sökmotorer och säkerställa att den rankas högt i sökresultaten och är synlig för användare som söker efter relevant information.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Sökmotoroptimeringens priser varierar kraftigt mellan branscher. En skräddare i en liten ort behöver exempelvis inte betala lika mycket per månad för SEO-hjälp som en webbplats som måste konkurrera med stora aktörer i en högkonkurrensmarknad. Kostnaden påverkas också av om du vill öka din rankning snabbare med större SEO-paket. Företagsägare bör alltid sträva efter en snabb ROI (return of investment). Därför rekommenderar vi att du tar kontakt med oss för en gratis konsultation. Vi hjälper dig att avgöra vilka förutsättningar som krävs och ge dig ett mer exakt pris på arbetet.

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

Genom vår SEO optimering får du tillgång till Sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Vi gör en noggrann undersökning av din webbplats för att hitta möjligheter att förbättra sökordsoptimeringen. Om du använder wordpress, erbjuder vi också att göra ändringarna gratis.

Vi ser till att våra kunder alltid har en fullständig översikt över sin webbplats. Därför lägger vi till taggar för att spåra konverteringar, exempelvis när en besökare fyller i en order. Du får detta som vår kund utan ytterligare avgifter.

För att förenkla och snabba upp processen erbjuder vi hjälp med att koppla upp din webbplats till gratistjänsterna Google Analytics och Google Search Console från Google. Redan är din webbplats kopplad? Inga problem, vi från Webstr webbyrå behöver bara bjudas in som administratörer.

Efter att vi har fått ett signerat avtal så startar vi arbetet. Vi tror att SEO Analysen kommer att vara klar inom 14 dagar, ibland ännu tidigare.

 

Sökordsoptimering är en långsiktig process, men du kan se resultat i form av bättre rankningar efter ett par månader. Att nå toppositioner (1-5) tar oftast 6-12 månader, beroende på bransch och pakval.

Uppföljningen av optimeringsarbetet sker genom rapporter som visar dess utveckling, samt möten som kan vara fysiska, videobaserade eller telefoniska.

För den som söker en pålitlig och resultatorienterad samarbetspartner inom SEO, så är Sveriges Bästa SEO Byrå det bästa valet. De är en grupp av erfarna SEO experter som har en passion för digital marknadsföring och en dedikation till att alltid leverera de bästa resultaten. De använder sig av den senaste tekniken och de mest avancerade metoderna för att alltid stå i täten inom SEO. Sveriges Bästa SEO Byrå är en samarbetspartner som sätter kundens behov främst och som alltid är raka och uppriktiga mot sina kunder.

SEO Kalmar med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.