SEO Lerum

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Lerum

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Lerum?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Lerum

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Lerum

Sökmotoroptimering är den mest värdefulla digitala strategi för företag med en långsiktig syn. Google och Facebook annonsering kan ge snabba resultat, men sökoptimering är den mer hållbara lösningen på lång sikt.

Genom Webstrs SEO-konsulter har vi många nöjda kunder som har ökat sin affärsvinst med vår hjälp. Hos Webstr ligger alltid kundens behov i fokus, och våra sökmotorkonsulter arbetar hårt för att du som kund ska få det bästa resultatet med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

Kolla in här: SEO konsult

”Search Engine Optimization”, eller SEO på engelska, är en förkortning. Sökmotorer som Google är exempel på en ”Search Engine” där man kan hitta svar på frågor. Genom ”Optimization” uppdateras en webbplats så att den innehåller relevanta sökord, är läsbar och enkel att förstå. SEO har en stark teknisk grund. I Sverige använder vi ofta benämningen SEO men det är också känt som ”sökmotoroptimering”, ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”. Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Våra SEO specialist börjar sökmotoroptimeringen med en omfattande analyse som täcker sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys, baserat på din närvaro på webben och ditt företag. Vi samlar så mycket data som möjligt för att säkerställa framgång. Detta för att ha så mycket data som möjligt innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstid för att löpande hitta nya förbättringsmöjligheter.

SEO analysen bearbetar nya data som sökordsanalys, sökvolymer, trafikpotential med mera. Dessa data sorteras baserat på verksamhetens och målsidans relevans. Analysen är en avgörande del i arbetet med sökmotoroptimering.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Genom On Page SEO säkerställer man att resultaten från SEO analysen förverkligas på webbsidan. Detta innebär att sökorden placeras på lämpliga undersidor och att sidans innehåll anpassas för att uppnå ökad relevans för sökmotorer. On Page SEO är en kritisk del av sökmotoroptimering.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Vi tar exempel på en e-handel som säljer kläder, Coolastekladbutiken.se, med en särskild url för herrkläder, Coolastekladbutiken.se/herrkläder. På denna sida bör alla associerade sökord för herrkläder finnas med.

”Herrkläder” är det viktiga nyckelordet vi har valt för att öka sökbarheten. Det ska finnas representerat i SEO-titeln, metabeskrivningen, H1-H3 taggarna samt i brödtexten på sidan. För att få optimal effekt bör det också finnas med i alt-taggar för de bilder som används på sidan.

Teknisk SEO är en nödvändig del av arbetet för att optimera en hemsida och förbättra användarupplevelsen. Detta innebär att man arbetar med lösningar för brutna länkar och 404-koder, samt ser till att javascript-filer är så effektiva som möjligt. Dessutom inkluderar teknisk SEO också optimering av mediafiler så som högupplösta bilder och videos, för att säkerställa en snabb laddningstid för webbplatsen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

En webbplats styrka mäts av sökmotorer som Google med hjälp av olika faktorer. Utöver On page SEO är mängden länkningar som din webbplats får, det mest viktiga. Länkningarna visar sökmotorerna att din webbplats är användbar och värd att länka till, vilket är en viktig indikator på webbplatsens kvalitet. Genom att få länkningar från andra webbplatser ökar du din webbplats synlighet och ökar dess värde i sökresultaten. Ju fler länkningar du har, desto högre resultat kommer du att få på sökresultatet. Detta ökar dina möjligheter att nå en större publik och få fler besökare till din webbplats.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

När det gäller priset på sökmotoroptimering finns det stora skillnader från bransch till bransch. Som en liten skräddare i en mindre ort kan du förvänta dig att få billigare SEO hjälp. Men om du vill ranka upp en webbplats som ska tävla med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens, ökar priset avsevärt. Priset på sökmotoroptimering påverkas också av hastigheten du vill ranka. Ju fortare du vill se resultat, desto högre kostnad du måste räkna med. För att få en så noga prissättning som möjligt är det alltid bäst att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning. Vi går igenom din situation och vad som krävs för din sökmotoroptimering och kommer att kunna ge dig en mer detaljerad uppskattning av priset.

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

Priset för sökmotoroptimering omfattar en detaljerad sökordsutredning, marknadsstudie och konkurrentgranskning. Vi undersöker din webbplats noggrant för att identifiera möjligheter för förbättring av lämpliga sökord. Samtidigt, om du använder wordpress som din webbplatsplattform, erbjuder vi att genomföra sökmotoroptimeringen utan extra kostnader.

För att säkerställa att våra kunder har kontroll över vad som sker på deras webbplats, inkluderar vi även sökmotoroptimeringstaggar för att mäta konverteringar. Detta tjänstelement ingår utan extra kostnad för kunden.

Har du anslutit ditt konto till Google Analytics eller Google Search Console, måste du inbjuda oss som administratörer. Vi hjälper dig, gratis, att länka webbplatsen till verktygen om den inte redan är kopplad. Vi strävar alltid efter en snabb och smidig start hos Webstr webbyrå.

När vi har ett signerat kontrakt, så kommer vi igång med jobbet. Vi tror att SEO-analysen kommer att vara klar inom två veckors tid. Ibland ännu snabbare.

Att arbeta med sökordsoptimering kan vara en utmaning, men det är också mycket belönande när du börjar se resultat. Även om det tar tid, är det viktigt att förstå att detta är en långsiktig process och att ha tålamod. Du kan redan efter ett par månader börja se en ökning i din rankning, men fullständig position (1-5) tar oftast längre tid (6-12 månader) att nå. Detta är beroende på branschen du är verksam inom och det paket du har valt att gå med på. Dessutom, ju mer du sätter in för att nå dina mål, desto snabbare kan du förvänta dig att se resultat.

Optimeringen uppföljs via rapporter som visar dess utveckling. Uppföljningsmöten kan ske i person, via video eller telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå har en ärlig och rak med sina kunder, ett SEO-företag som alltid gör det där lilla extra. Oavsett storleken på den valda paketen, ska det alltid finnas bevis på goda resultat för kunden. Oavsett vilken webbyrå, SEO-byrå eller digitalmarknadsföringsbyrå som SEO-proffsen arbetar på.

SEO Lerum med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.