SEO Umeå

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Umeå

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Umeå?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Umeå

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Umeå

För företag som vill öka sin synlighet på lång sikt är sökmotoroptimering den mest lönsamma digitala strategi. Medan annonser på Google och Facebook kan ge snabba resultat, är det i längden mycket mer kostsamt än sökoptimering.

Webstrs sökmotorkonsulter har hjälpt våra kunder att öka deras omsättning genom förbättrad sökoptimering. Hos Webstr är kundens bästa det viktigaste och våra konsulter arbetar hårt för att hjälpa dig att nå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du lära dig mer om vad en sökmotorkonsult gör?

För att öka synligheten och rankingen av en webbplats på sökmotorer som Google, är SEO (sökmotoroptimering) ett viktigt verktyg. Det innebär att använda relevanta nyckelord, göra webbplatsen användarvänlig och lättnavigerad. I Sverige är det vanligt att använda termen SEO, men det kan också kallas för ”sökoptimering” eller ”sökmotoroptimering”. För att lära dig mer om detta, rekommenderar vi att klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs SEO Specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering genom en omfattande analys som inkluderar sökordsanalys, marknadsanalys, konkurrensanalys och sökmotoranalys. Denna analys är baserad på din webbplats och din verksamhet, för att säkerställa att vi har så mycket data som möjligt innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstiden för att kontinuerligt hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter genomförandet av en SEO-analys, så bearbetas all ny information, inklusive sökord, sökvolymer, trafikpotential med mera, utifrån verksamhetens relevans och målsidor. Analysen är en nödvändig del i arbetet med sökmotoroptimering (SEO). 

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Efter genomförandet av en SEO-analys är det nästa steg att implementera data på hemsidan, detta kallas On Page SEO. On Page SEO är beroende av data från SEO-analysen. Sökorden sorteras redan nu efter vilka undersidor de bör tillhöra. 

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Som exempel, om vi har en e-handel som säljer kläder och har adressen coolastekladbutiken.se, finns det en egen URL för herrkläder med adressen coolastekladbutiken.se/herrklader. Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin. Vi väljer sökordet ”herrkläder” som nyckelord. Då ska nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar såsom H1, H2, H3 samt i brödtext och helst även i alt-taggar som tillhör de bilder som ska användas på sida.

En viktig del av teknisk SEO är också att se till att webbplatsen är mobilvänlig och uppfyller kraven för att ranka högt i mobil sökningar. Detta kan innebära att man arbetar med saker som sitemaps och robots.txt-filer för att underlätta sökmotorers indexering av webbplatsen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

För att öka webbplatsens synlighet i sökmotorer, är det viktigt att arbeta med både On-page SEO och Off-page SEO. On-page SEO innebär att optimera innehållet och tekniken på webbplatsen, medan Off-page SEO handlar om att få länkar till webbplatsen från andra webbplatser. Detta signalerar till sökmotorerna att webbplatsen är populär och värdefull. 

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priset för sökmotoroptimering kan variera beroende på bransch och mål för webbplatsen. En mindre verksamhet i en liten ort kan behöva mindre investering jämfört med en webbplats som konkurrerar med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens. Det är också viktigt att tänka på om man vill öka sin ranking snabbt med större paket. Ju snabbare man får resultat med sökmotoroptimeringen desto snabbare når man bra avkastning på investeringen (ROI). Därför är det alltid bäst att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi kommer att gå igenom dina förutsättningar och ge en rättvis prissättning för arbetet. Så svaret på frågan om priset kan besvaras med två frågor:

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO optimering ingår sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Vi undersöker din webbplats noga för att hitta möjligheter för relevanta sökord. Om du använder WordPress, erbjuder vi att implementera detta på din webbplats utan extra kostnad.

Det är viktigt för oss att våra kunder har full kontroll över vad som händer på deras webbplatser. Därför installerar vi också taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i ett formulär eller köper något från dig som kund). Även här erbjuder vi detta som en del av vår SEO optimering utan extra kostnad.

Det är viktigt att koppla din webbplats till verktyg som Google Analytics och Google Search Console, för att få insikter om hur din webbplats presterar. Genom att använda dessa verktyg kan du se vilka sidor som är populära, vilka sökord som används och hur många konverteringar som görs. På så sätt kan du få en bättre förståelse för hur din webbplats används och vad som behöver förbättras.

Efter att vi har ett signerat avtal, så börjar vi arbetet direkt. Vi räknar med att SEO Analysen ska vara klar inom 2 veckor, ibland ännu tidigare.

Med sökordsoptimering kan man redan efter ett par månader se förbättringar i rankningen. Men det är viktigt att komma ihåg att det kan ta längre tid för att nå den önskade positionen (rankning mellan 1-5) beroende på bransch och valt paket.

En uppföljning av sökordsoptimeringen sker genom rapporter där man kan se hur arbetet utvecklas. Dessa rapporter visar vilka sökord som börjar ranka bättre, hur mycket trafik webbplatsen får från sökmotorer och andra viktiga data. För att diskutera resultaten och planera nästa steg i arbetet, så har vi regelbundna uppföljningsmöten, det kan vara fysiska möten, video-möten eller telefonsamtal.

För att nå toppresultat i sökmotorerna krävs det mer än bara grundläggande SEO-arbete. Sveriges Bästa SEO Byrå är en erfaren och kompetent partner för företag som söker effektiv sökmotoroptimering. Våra duktiga SEO-experter arbetar hårt för att visa bästa möjliga resultat oavsett om det handlar om en liten webbyrå eller en större digitalmarknadsföringsbyrå.

SEO Umeå med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

webstr