SEO Västerås

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Västerås

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Västerås?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Västerås

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Västerås

Sökmotoroptimering är det mest lönsamma valet för företag som vill öka sin synlighet på lång sikt med digitala strategier. Även om du kan få snabba resultat med hjälp av annonser på Google och Facebook, är det i det långa loppet mer kostsamt än att arbeta med sökoptimering.

Genom att använda tjänsterna från Webstrs SEO konsulter, har våra kunder sett en ökning av sin omsättning genom förbättrad sökoptimering. Hos Webstr står kunden i fokus och våra konsulter gör allt de kan för att hjälpa dig att nå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

SEO, eller sökmotoroptimering, är en teknik som syftar till att öka synligheten och rankingen för en webbplats på sökmotorer som Google. Det innebär att använda relevanta nyckelord, göra webbplatsen lättnavigerad och användarvänlig. I Sverige är det vanligt att använda termen SEO, men det kan också kallas för ”sökoptimering” eller ”sökmotoroptimering”. För att lära dig mer om detta, rekommenderar vi att klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs team av SEO-specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering genom en omfattande analys som inkluderar sökordsanalys, marknadsanalys, konkurrensanalys och sökmotoranalys. Analysen baseras på din webbplats och din verksamhet och syftar till att samla så mycket data som möjligt innan arbetet med optimeringen påbörjas. Analysen fortsätter sedan under avtalstiden för att löpande hitta nya möjligheter för förbättring.

Efter en SEO-analys så sorteras all ny information, inklusive sökord, sökvolymer, trafikpotential och mer, utifrån verksamhetens relevans och målsidor. Analysen är en viktig del i SEO-arbetet. 

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Efter en SEO-analys är det nästa steg att implementera data på hemsidan, detta kallas On Page SEO. On Page SEO är beroende av data från SEO-analysen. Sökorden sorteras redan nu efter vilka undersidor de bör tillhöra. 

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Som exempel, om vi har en e-handel som säljer kläder med adressen coolastekladbutiken.se, finns det en egen URL för herrkläder, coolastekladbutiken.se/herrkläder. Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin. Vi väljer sökordet ”herrkläder” som nyckelord. Då ska nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar såsom H1, H2, H3 samt i brödtexten och helst även i alt-taggar för bilder som används på sidan.

Teknisk SEO är att se till att webbplatsen är mobilvänlig och uppfyller de tekniska kraven för att ranka högt i mobil sökningar. En annan aspekt av teknisk SEO är att se till att webbplatsen är lättnavigerad och lätt att indexera för sökmotorerna. Detta kan innebära att man arbetar med saker som sitemaps och filer för att underlätta sökmotorers indexering av webbplatsen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

För att öka rankingen i sökmotorer är det viktigt att arbeta med både On-page SEO och Off-page SEO. On-page SEO handlar om att optimera innehållet och tekniken på webbplatsen, medan Off-page SEO handlar om att få länkar från andra webbplatser till din webbplats. Detta signalerar till sökmotorerna att webbplatsen är populär och värdefull. 

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priset för sökmotoroptimering kan variera beroende på bransch och målen för webbplatsen. En mindre verksamhet i en liten ort kan kräva mindre investering jämfört med en webbplats som konkurrerar med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens. Det är också viktigt att tänka på om man vill öka sin ranking snabbt med större paket. Ju snabbare man får resultat med sökmotoroptimeringen desto snabbare når man bra avkastning på investeringen (ROI). Därför är det alltid bäst att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi kommer att gå igenom dina förutsättningar och ge en rättvis prissättning för arbetet. Så svaret på frågan om priset kan besvaras med två frågor:

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO optimering ingår sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Vi granskar din webbplats noggrant för att identifiera utvecklingsmöjligheter vad gäller relevanta sökord. Om du använder WordPress, erbjuder vi att implementera detta på din webbplats helt gratis.

Det är viktigt för oss att våra kunder har full kontroll över vad som händer på deras webbplatser. Därför installerar vi också taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i ett formulär eller köper något från dig som kund). Även här erbjuder vi detta som en del av vår SEO optimering utan extra kostnad.

Genom att använda verktyg som Google Analytics och Google Search Console kan du också få en bättre inblick i din webbplats prestanda i sökmotorer. Du kan se vilka sökord som är viktiga för att ranka högt, vilka sidor som rankar högt och vilka sidor som behöver förbättras. På så sätt kan du optimera din webbplats för att få bättre resultat i sökmotorerna.

Så fort avtalet är undertecknat så börjar vi arbetet. Vi räknar med att SEO Analysen ska vara klar inom 2 veckor, ibland ännu snabbare.

Sökordsoptimering är en långsiktig process, men redan efter ett par månader kan man börja se förbättringar i rankningen. Men det är viktigt att komma ihåg att det kan ta längre tid för att nå den önskade positionen (rankning mellan 1-5) beroende på bransch och valt paket.

Sökordsoptimeringen uppföljs genom att man följer rapporter som visar hur arbetet utvecklas. Dessa rapporter visar vilka sökord som börjar ranka bättre, hur mycket trafik webbplatsen får från sökmotorer och andra viktiga data. För att diskutera resultaten och planera nästa steg i arbetet, så har vi regelbundna uppföljningsmöten, det kan vara fysiska möten, video-möten eller telefonsamtal.

Sveriges Bästa SEO Byrå är ärliga och öppna med sina kunder, en SEO-byrå som alltid strävar efter att göra det där lilla extra. Oavsett storleken på det paket som kunden väljer, bör en professionell SEO expert alltid vilja visa bra resultat för sina kunder. Oavsett om det är en webbyrå, en SEO-byrå eller en digitalmarknadsföringsbyrå.

SEO Västerås med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.