SEO Gävle

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Gävle

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Gävle?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Gävle

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Gävle

Sökmotoroptimering är det mest lönsamma valet för företag som vill öka sin närvaro på nätet på lång sikt med digitala strategier. Även om du kan få snabba resultat med hjälp av annonser på Google och Facebook, är det i det långa loppet mer kostsamt än att arbeta med sökoptimering.

Webstrs sökmotorkonsulter har hjälpt våra kunder att öka deras omsättning genom förbättrad sökoptimering. Hos Webstr är kundens bästa det viktigaste och våra konsulter arbetar hårt för att hjälpa dig att nå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör och hur vi kan hjälpa till att öka din företags omsättning?

Kolla in här: SEO konsult

Sökmotoroptimering (SEO) är en metod för att göra en webbplats mer synlig på sökmotorer som Google. Det handlar om att använda relevanta nyckelord, göra webbplatsen lättnavigerad och användarvänlig. I Sverige används ofta termen SEO, men det kan också kallas för ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”. För att lära dig mer om detta, rekommenderar vi att klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs team av SEO-specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering genom en grundlig sökmotoranalys, inklusive sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Detta baseras på din webbplats och verksamhet för att samla in så mycket data som möjligt innan vi fortsätter till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstiden för att kontinuerligt hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter att ha genomfört en SEO-analys så sorteras all information som samlats in, såsom sökord, sökvolymer, trafikpotential och mer, utifrån verksamhetens relevans och målsidor. Analysen är en avgörande del i arbetet med sökmotoroptimering (SEO). 

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Efter genomförandet av en SEO-analys är det viktigt att implementera data på hemsidan, detta kallas On Page SEO. On Page SEO är beroende av data från SEO-analysen. Sökorden sorteras redan nu efter vilka undersidor de bör tillhöra. 

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Som exempel, om vi har en e-handel som säljer kläder med adressen coolastekladbutiken.se, finns det en egen URL för herrkläder, coolastekladbutiken.se/herrkläder.

Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin. Vi väljer sökordet ”herrkläder” som nyckelord.

Då ska nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar såsom H1, H2, H3 samt i brödtexten och helst även i alt-taggar för bilder som används på sidan.

En viktig del av teknisk SEO är att se till att webbplatsen är mobilvänlig och uppfyller kraven för att ranka högt i mobil sökningar. Detta kan innebära att man arbetar med saker som sitemaps och robots.txt-filer för att underlätta sökmotorers indexering av webbplatsen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

För att öka synligheten av webbplatsen i sökmotorer är det viktigt att arbeta med både On-page SEO och Off-page SEO. On-page SEO handlar om att optimera innehållet och tekniken på webbplatsen, medan Off-page SEO handlar om att få länkar till webbplatsen från andra webbplatser. Detta signalerar till sökmotorerna att webbplatsen är populär och värdefull. 

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priset för sökmotoroptimering varierar beroende på bransch och målen för webbplatsen. En mindre verksamhet i en liten ort kan behöva mindre investering jämfört med en webbplats som konkurrerar med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens. Det är också viktigt att tänka på om man vill öka sin ranking snabbt med större paket. Ju snabbare man får resultat med sökmotoroptimeringen desto snabbare når man bra avkastning på investeringen (ROI). Därför är det alltid bäst att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi kommer att gå igenom dina förutsättningar och ge en rättvis prissättning för arbetet. Så svaret på frågan om priset kan besvaras med två frågor:

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO optimering ingår sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Vi går igenom din webbplats noga för att hitta möjligheter för relevanta sökord. Om du använder WordPress, erbjuder vi att implementera detta på din webbplats utan extra kostnad.

Det är viktigt för oss att våra kunder har full koll på vad som händer på deras webbplatser. Därför installerar vi också taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i ett formulär eller köper något från dig som kund). Även här erbjuder vi detta som en del av vår SEO optimering utan extra kostnad.

För att få ut det mesta av din digitala marknadsföring är det viktigt att använda verktyg för mätning och analys. Om du redan har kopplat in Google Analytics och Google Search Console till din webbplats, bjud då in oss som administratörer. Annars hjälper vi dig att koppla in dem utan extra kostnad. På Webstr webbyrå tar vi hand om detta på ett snabbt och smidigt sätt.

Så fort vi har ett signerat avtal så börjar vi arbeta med SEO Analysen. Vi räknar med att den ska vara klar inom 2 veckor, ibland ännu snabbare.

Sökordsoptimering är en långsiktig process, men det är möjligt att se resultat efter ett par månader. Att nå en topposition mellan 1-5 kan ta upp till 6-12 månader, beroende på branschen och valt paket.

För att ha kontroll över utvecklingen av optimeringsarbetet, använder vi oss av rapporter som visar resultaten. Dessa rapporter ger oss information om vilka sökord som börjar ranka bättre, hur mycket trafik webbplatsen får från sökmotorer och andra viktiga data.

Sveriges Bästa SEO Byrå är en webbyrå som är transparent och ärliga mot sina kunder, vi är alltid redo att göra det lilla extra för att uppnå de bästa resultaten. Oavsett vilket paket kunden väljer, är vi som experter på SEO alltid strävar efter att visa bra resultat för våra kunder. Oavsett om det är en SEO-byrå, webbyrå eller digitalmarknadsföringsbyrå, vi som SEO experter arbetar för att nå bästa resultaten.

SEO Gävle med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

webstr