SEO Märsta

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Märsta

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Märsta?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Märsta

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Märsta

Att arbeta med sökmotoroptimering ger företaget långsiktigt lönsamma resultat, vilket är mer fördelaktigt jämfört med snabbare men kostsamma annonseringsformer som Google annonsering och Facebook annonsering.

Webstrs sökmotorkonsulter har gett nöjda kunder med ökad omsättning. Vi lägger alltid kundens behov i fokus och våra SEO konsulter jobbar hårt för att säkerställa goda resultat med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

Kolla in här: SEO konsult

Sökmotoroptimering är en annan beteckning för SEO. Denna förkortning står för ”Search Engine Optimization”. Sökmotorer som Google tillåter användare att ställa frågor och få svar, detta är vad vi menar med ”Search Engine”. ”Optimization” syftar till att göra en webbplats bättre och mer användarvänlig, genom att inkludera relevanta nyckelord och förbättra läsbarheten och förståelsen. SEO har en djup vetenskaplig grund. I Sverige används ofta beteckningen SEO, men på svenska heter det ”sökmotoroptimering”, ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”. För att lära dig mer om detta, klicka här.

Sökmotoroptimering

Webstrs SEO specialister använder en komplett analys för att optimera din webbplats och förbättra din sökmotoroptimering. Vi startar med en sökordsanalys, marknadsanalys samt konkurrensanalys för att skapa en grund för vårt arbete.

Innan vi börjar arbetet med sökmotoroptimering gör vi en grundlig SEO analys. Vi samlar in data om sökord, sökvolymer och trafikpotential och värderar dem baserat på relevans för verksamhet och målsidor.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

SEO analysen är grunden för arbetet med On Page SEO. Data från analysen används för att säkerställa att hemsidan är optimerad för sökmotorer. Sökorden sorteras enligt vilka undersidor de bör tillhöra redan i det här skedet.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Exempelvis, om vi har en e-handel som säljer kläder och dess adress är ”Coolastekladbutiken.se”, finns det en specifik URL för herrkläder som har adressen ”Coolastekladbutiken.se/herrkläder”. Där bör alla sökord relaterade till herrkläder vara inkluderade i den gruppkategorin.
Vi väljer ”herrkläder” som nyckelord. Då bör detta nyckelord finnas i SEO-titeln, metabeskrivningen, H-taggar (såsom H1, H2, H3) samt i brödtexten och gärna även i alt-taggar som hör till de bilder som används på sidan.

Teknisk SEO är en del av den arbetssamling som utförs på hemsidan. Det kan inkludera att rätta till länkade sidor, till exempel 404-koder (sidan kan inte hittas). Det kan handla om tunga javascript-filer som används felaktigt och belastar webbplatsen, samt media som högupplösta bilder och videor som gör att sidan laddar mycket långsamt. Detta påverkar användarupplevelsen, som i sin tur kan påverka rankingen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

Sökmotorer som Google använder sig av olika faktorer för att fastställa en webbplats styrka. Utöver On page SEO är länkningar till webbplatsen viktigast. Dessa länkningar visar för sökmotorer att webbplatsen är populär då många skriver om den och refererar till den. Detta leder till en ökning av webbplatsens värde i sökresultaten och därmed också en stegring i rankningspositioner.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priser för sökmotoroptimering varierar starkt mellan branscher. En litet lokalt skrädderi kan få billigare hjälp med SEO per månad, men för att ranka en webbplats mot stora konkurrenter med hög konkurrensnivå kommer det kosta mer. Kostnaderna ökar också beroende på om man vill hasta sin ranking med större paket. Ju snabbare resultat du får från din sökordsoptimering, desto snabbare når du en god ROI (Return of investment).

För en säker och precis prissättning rekommenderar vi att du kontaktar oss för en gratis konsultation. Vi granskar då vilka krav som finns och planerar arbetet noga, för att ge dig en exakt prissättning.

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

SEO optimeringen inkluderar en sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys i priset. Vi granskar din webbplats noggrant för att hitta möjligheter att utveckla din synlighet med relevanta sökord. Om du använder WordPress, erbjuder vi också att implementera detta gratis på din webbplats.

Det är en viktig del av vårt arbete att säkerställa att våra kunder har full kontroll över vad som sker på deras hemsida. Därför inkluderar vi även mätning av konverteringar genom installation av taggar. Du som kund hos oss får detta utan ytterligare avgifter.

Om du redan har kopplat din webbplats till gratisverktyg från Google, såsom Google Analytics eller Google Search Console, behöver du bara bjuda in oss som administratörer. Om du inte har gjort det, hjälper vi dig gärna att koppla upp din webbplats till dessa verktyg utan extra kostnad. På Webstr webbyrå ser vi till att allt fungerar snabbt och smidigt från början.

Efter signerat avtal börjar vi arbetet. Vi räknar med att SEO Analysen ska vara färdig inom 2 veckor. Ibland till och med snabbare.

Sökordsoptimering kräver tid, men resultat i form av ökad rankning kan ses efter några månader. Full effekt i form av en rankning mellan 1-5 tar normalt 6-12 månader, beroende på bransch och paketstorlek.

Uppföljning av arbetet med optimering sker genom rapportering som visar arbetets utveckling. Uppföljningsmöten sker också via fysiska möten, video-möten eller telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå är ärlig och uppriktig i sin kundkommunikation, en SEO-verksamhet som alltid är beredd att gå den extra milen. Oavsett storleken på det valda paketet, bör en riktig SEO-expert alltid sträva efter att visa goda resultat för sina klienter. Oavsett om de arbetar på en webbyrå, en SEO-byrå eller en digitalmarknadsföringsbyrå.

SEO Märsta med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

webstr