SEO Sandviken

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Sandviken

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Sandviken?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Sandviken

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Sandviken

Sökmotoroptimering är den mest lönsamma digitala strategin för företag som tänker långsiktigt. Även om du med hjälp av Google annonsering och Facebook annonsering kan få snabba resultat, är det i längden mycket mer kostsamt än arbetet med sökoptimering.

Tack vare Webstrs SEO-konsulter har vi många nöjda kunder som har ökat sin omsättning tack vare vår hjälp. Hos Webstr står alltid kunden i fokus, och våra sökmotorkonsulter gör allt de kan för att hjälpa dig att nå bästa resultat med din digitala marknadsföring. Vill du lära dig mer om vad en sökmotorkonsult gör?

Kolla in här: SEO konsult

SEO är förkortningen av ”Search Engine Optimization” på engelska. En sökmotor som Google är ett exempel på en ”Search Engine”, där användare kan få svar på sina frågor. Genom ”Optimization” syftar man till att förbättra en webbplats så att den innehåller relevanta sökord, är lättläst och förståelig. SEO har en vetenskaplig grund. I Sverige är det vanligt att benämna SEO men på svenska är det också känt som ”sökmotoroptimering”, ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”. Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs team av SEO specialist börjar arbetet med sökmotoroptimering genom en grundlig sökords-, marknads- och konkurrensanalys baserat på din webbplats och verksamhet. Målet är att samla så mycket information som möjligt innan de går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstid för att löpande hitta nya förbättringsmöjligheter.

En SEO analys tar fram nya data såsom sökordsanalys, sökvolymer, trafikpotential etc. Dessa data sorteras efter verksamhetens relevans och målsida. Analysen är en viktig del i sökmotoroptimeringen.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Under On Page SEO implementeras resultaten från SEO analys på hemsidan. Detta inkluderar att organisera sökorden på rätt undersidor och justera sidans innehåll för att öka relevansen för sökmotorer. On Page SEO är en avgörande del för en framgångsrik sökmotoroptimering.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Exempelvis har vi en e-handel som säljer kläder med adressen Coolastekladbutiken.se. Dessutom finns en egen url för herrkläder: Coolastekladbutiken.se/herrkläder. Denna sida bör innehålla alla relevanta sökord för herrkläder.

Valet av ”herrkläder” som nyckelord är avgörande för att förbättra sökresultaten. Detta nyckelord ska finnas representerat i SEO-titeln, metabeskrivningen, H-taggar så som H1, H2 och H3, samt i brödtexten på sidan. För att få ytterligare fördelar är det önskvärt att det också finns

Teknisk SEO är en viktig del av arbetet som sker på hemsidan och inkluderar en rad viktiga optimeringar. Detta kan röra sig om allt från fixande av brutna länkar till lösningar av 404-koder som ofta uppstår när sidor inte går att hitta. Men det kan också handla om att effektivisera javascript-filer som är tunga och som påverkar webbplatsens hastighet negativt.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

Google och andra sökmotorer använder en mängd faktorer för att avgöra vikten hos en webbplats. Av alla faktorer är länkningar från andra webbplatser avgörande för Teknisk SEO. Genom att ha en stor mängd länkningar visar du sökmotorerna att din webbplats är viktig och eftertraktad. Mängden länkningar är en indikator på populariteten hos din webbplats och det ökar ditt värde i sökresultaten. Ju fler länkningar du har, desto högre rankning kommer du att få på sökresultaten. Detta är en viktig faktor för att öka dina möjligheter att nå en större publik.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priset på sökmotoroptimering skiljer sig mycket från bransch till bransch. Du som är en liten skräddare i en mindre ort kan förvänta dig billigare hjälp med SEO. Men om du vill ranka upp en webbplats som ska konkurrera med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens, kan du förvänta dig en högre investering. Priset på sökmotoroptimering påverkas också av den hastighet du vill ranka upp din webbplats. Ju fortare du vill se resultat desto högre kostnad får du räkna med. Därför är det viktigt att ha en korrekt prissättning från början. För att få en så exakt prissättning som möjligt är det alltid enklare att höra av sig till oss för en kostnadsfri konsultation. Vi går igenom din situation och förutsättningar och kommer att kunna ge dig en mer specifik uppskattning av priset och vad du kan förvänta dig från sökmotoroptimeringen.

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

Sökmotoroptimeringens pris inkluderar en noggrann sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrentanalys. Vi gör en systematisk genomgång av din hemsida för att upptäcka möjligheter för utveckling av relevanta sökord. Dessutom, om du har wordpress som plattform för din hemsida, erbjuder vi att implementera sökmotoroptimeringen helt kostnadsfritt.

För att ge våra kunder en fullständig överblick på sina webbplatsers händelser, implementerar vi även sökmotoroptimeringstaggar som mäter konverteringar. Detta ingår i vår tjänst och tillkommer ingen extra kostnad för kunden.

Du måste bjuda in oss som administratörer om du redan har kopplat din webbplats till Google Analytics eller Google Search Console. Vi hjälper dig gärna att länka webbplatsen till verktygen, utan extra kostnad. Vi vill säkerställa att allt går snabbt och smidigt från början.

Så snart vi har ett underskrivet avtal, börjar vi med arbetet. Vi förväntar oss att SEO-analysen ska vara färdig inom två veckor, eller till och med snabbare.

Sökordsoptimeringen är en mycket viktig del av marknadsföringen på nätet och det är viktigt att inse att det tar tid att se resultat. Även om det kan vara frustrerande att vänta, det är viktigt att ha tålamod och förstå att detta är en långsiktig process. Trots detta kan du redan efter ett par månader börja se en ökning i din rankning och position på sökmotorerna. Fullständig position (1-5) tar oftast längre tid (6-12 månader) att nå, beroende på bransch och omfattningen av det paket du har valt att gå med på. Detta är vanligtvis relaterat till konkurrens inom din bransch och den mängd ansträngning du sätter in för att nå dina mål.

Arbetet med optimering följs upp genom rapporter som visar dess framsteg. Möten för uppföljning kan även ske fysiskt, via videokonferens eller telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå levererar en uppriktig och rak tjänst till sina kunder, med ett fokus på att göra det där lilla extra. Oavsett storleken på paketet som väljs, ska det alltid visas goda resultat för kunden. Oavsett vilken webbyrå, SEO-byrå eller digitalmarknadsföringsbyrå som SEO-specialisten arbetar på.

SEO Sandviken med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.