SEO Stockholm

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Stockholm

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Stockholm?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Stockholm

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Stockholm

Sökmotoroptimering är det mest lönsamma valet för företag som vill tänka långsiktigt när det gäller digitala strategier. Även om du kan få snabba resultat med hjälp av annonser på Google och Facebook, är det i längden mer kostsamt än att arbeta med sökoptimering.

Genom att anlita Webstrs SEO konsulter, våra kunder har sett en ökning av sin omsättning genom förbättrad sökoptimering. Hos Webstr är kunden alltid i fokus och våra konsulter gör allt de kan för att hjälpa dig att nå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

 

SEO står för ”Sökmotoroptimering” och syftar på processen att förbättra en webbplats så att den rankas högre på sökmotorer som Google. Detta innefattar att använda relevanta nyckelord, göra webbplatsen lättläst och lättnavigerad för användare. Sökmotoroptimering är viktigt för att göra en webbplats mer synlig och lätt att hitta för användare. Det finns en hel del kunskap och metoder bakom SEO och det kan också kallas för ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”.

Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs SEO-specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering genom en omfattande analys, som inkluderar sökordsanalys, marknadsanalys, konkurrensanalys och sökmotoranalys. Detta görs för att få så mycket data som möjligt om din webbplats och din verksamhet innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstiden för att löpande hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter en SEO-analys, bearbetas all ny data såsom sökord, sökvolymer, trafikpotential med mera. Dessa sorteras utifrån företagets verksamhet och målsidors relevans. Analysen är en av de viktigaste delarna i arbetet med SEO eller sökmotoroptimering.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Nästa fas efter SEO-analys är att implementera den insamlade datan på hemsidan. Detta kallas On Page SEO. On Page SEO är beroende av data från SEO-analysen. Sökorden sorteras redan i detta skede efter vilka undersidor de bör tillhöra.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Som exempel, om vi har en e-handel som säljer kläder och har adressen coolastekladbutiken.se, finns det en egen URL för herrkläder med adressen coolastekladbutiken.se/herrklader. Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin. Vi väljer sökordet ”herrkläder” som nyckelord. Då ska nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar såsom H1, H2, H3 samt i brödtext och helst även i alt-taggar som tillhör de bilder som ska användas på sidan.

Teknisk SEO är ett viktigt område som bör beaktas för att säkerställa att en webbplats är så sökmotorvänlig som möjligt. Detta kan inkludera fixa till problem som brutna länkar och 404-felkoder, hantera tunga javascript-filer och högupplösta media samt säkerställa att webbplatsen är lättnavigerad och lätt att indexera för sökmotorerna.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

Sökmotorer såsom Google använder sig av olika faktorer för att identifiera styrkan av en webbplats. Utöver On-page SEO är det viktigt att webbplatsen får länkar till sig, eftersom det signalerar till sökmotorerna att webbplatsen är populär och användbar. Detta kan öka webbplatsens värde i sökresultaten och därmed öka dess rankningspositioner.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Kostnaden för sökmotoroptimering kan variera beroende på bransch och mål. En liten verksamhet i en liten ort kan behöva mindre investering jämfört med en webbplats som konkurrerar med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens. Det är också viktigt att tänka på om du vill öka din ranking snabbt med större paket. Som företagare är det viktigt att tänka på att ju snabbare du ser resultat från din sökmotoroptimering, desto snabbare kommer du att få en bra avkastning på din investering. Därför är det alltid bäst att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi kommer att gå igenom dina förutsättningar och ge dig en rättvis prissättning för arbetet. Så svaret på frågan om priset kan besvaras med två frågor:

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO optimering ingår sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Vi granskar din webbplats noggrant för att identifiera utvecklingsmöjligheter vad gäller relevanta sökord. Om du använder WordPress, erbjuder vi att implementera detta på din webbplats helt gratis. Det är viktigt för oss att våra kunder har full kontroll över vad som händer på deras webbplatser. Därför installerar vi också taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i ett formulär eller köper något från dig som kund). Även här erbjuder vi detta som en del av vår SEO optimering utan extra kostnad.

För att få ut det mesta av din SEO-optimering är det viktigt att använda verktyg som Google Analytics och Google Search Console. Dessa verktyg ger dig en helhetsbild av hur din webbplats presterar i sökmotorerna och vad som behöver förbättras. Om du redan har kopplat upp dessa verktyg till din webbplats så behöver du bara bjuda in oss som administratörer, annars hjälper vi dig att göra det helt utan extra avgifter. På Webstr webbyrå strävar vi efter att göra allt så smidigt och snabbt som möjligt från starten.

Efter att avtalet är signerat, så börjar vi arbetet direkt. Vi räknar med att SEO Analysen ska vara klar inom 2 veckor, ibland ännu tidigare.

Arbetet med sökordsoptimering är långsiktigt, men redan efter ett par månader kan man se förbättringar av rankningspositioner. Fullt resultat (rankningposition mellan 1-5) kan ta 6-12 månader, beroende på bransch och omfattningen av det valda paketet för sökordsoptimering.

Genom rapporter får du en tydlig bild av arbetets utveckling vid sökordsoptimering. Uppföljning sker också via fysiska möten, video-möten eller telefon.

Som en av Sveriges bästa SEO-byråer, så är vi öppna och ärliga mot våra kunder. Vi är en webbyrå som alltid strävar efter att göra det lilla extra för att säkerställa att våra kunder får de bästa resultaten. Oavsett vilken storlek på paketet som våra kunder väljer, så kan man alltid förvänta sig bra resultat från en av Sveriges ledande SEO experter.

SEO Stockholm med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.