SEO Trollhättan

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Trollhättan

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Spela videoklipp
Vad tycker våra kunder om oss?

”Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Trollhättan?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Trollhättan

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Trollhättan

En mer långsiktig strategi för digital marknadsföring är sökmotoroptimering, som är mer lönsam på sikt än betald annonsering som Google annonsering och Facebook annonsering.

Tack vare sökmotorkonsulterna hos Webstr har vi kunder som är nöjda med ökad försäljning. Kundens bästa står alltid i fokus hos oss och våra SEO konsulter jobbar hårt för att garantera goda resultat för din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

Kolla in här: SEO konsult

SEO står för Search Engine Optimization, en term som är viktig inom digital marknadsföring. En sökmotor som Google möjliggör för användare att ställa frågor och få svar. Genom Optimization justeras en webbplats för att vara lättförståelig, lättläst och innehålla relevanta nyckelord. SEO är ett resultat av en grundlig vetenskaplig process. I Sverige används ofta termen SEO, men på svenska kallas det ”sökmotoroptimering”, ”sökoptimering” eller ”sökordsoptimering”. Klicka här för att lära dig mer.

Sökmotoroptimering

Webstrs team av SEO specialister utför en detaljerad analys som omfattar sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys innan vi börjar med sökmotoroptimeringen. Vi strävar efter att förstå din verksamhet och din webbplats bättre för att uppnå de mest effektiva resultaten.

Innan vi påbörjar sökmotoroptimeringen genomför vi en detaljerad SEO analys. Vi samlar information om sökord, sökvolymer och trafikpotential och värderar den baserat på relevansen för verksamheten och målsidorna.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

SEO analysen lägger grunden för On Page SEO. Sökorden sorteras enligt vilka undersidor de bör tillhöra, baserat på resultaten från SEO analysen.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

För att förbättra sökmotoroptimeringen är det viktigt att säkerställa att rätt sökord används på rätt platser på hemsidan. Till exempel, för vår e-butik som säljer kläder med adressen ”Coolasteklädbutiken.se”, finns det en specifik URL för herrkläder, ”Coolasteklädbutiken.se/herrkläder”. Där bör alla sökord relaterade till herrkläder inkluderas. Vi väljer ”herrkläder” som nyckelord, som bör finnas i SEO-titeln, metabeskrivningen, H-taggar (H1, H2, H3), brödtexten, och, om möjligt, även i alt-taggarna för bilder på sidan.

Teknisk SEO är en del av webbplatsens underhåll. Det innebär att rätta till problem med brutna länkar och tunga javascript-filer samt högupplösta media som bilder och videor. Detta kan påverka användarupplevelsen och rankingen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

För att avgöra en webbplats styrka använder sökmotorer som Google många faktorer. Utöver On page SEO är inkommande länkningar den viktigaste faktorn. Dessa länkningar visar för sökmotorer att webbplatsen är efterfrågad och omtalad, vilket leder till en ökning av webbplatsens värde i sökresultaten och därmed också en förbättring i rankningspositioner.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Sökmotoroptimering kan kosta mycket, beroende på bransch. För en liten lokal verksamhet kan priset per månad vara lägre, medan det för en webbplats som vill konkurrera mot stora företag i en konkurrensintensiv bransch blir högre. Kostnaderna ökar också om du vill förbättra din ranking snabbt med hjälp av större paket. Ju snabbare du får resultat från din sökmotoroptimering, desto snabbare når du en god ROI (Return of investment).

Du får alltid det mest exakta priset genom att höra av dig till oss för en gratis konsultation. Vi utvärderar då behoven och planerar arbetet noggrant, så vi kan ge dig rätt prissättning.

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

Förutom sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys ingår även priset för SEO optimering. Vi undersöker din webbplats noggrant för att hitta sätt att förbättra din synlighet med relevanta sökord. Om du använder WordPress, erbjuder vi även att integrera detta på din webbplats gratis.

Vi anser det viktigt att du som kund har full kunskap om vad som sker på din hemsida. Därför inkluderar vi mätning av konverteringar genom taggar, detta utan extra avgifter.

Om du har kopplat din webbplats till Google Analytics eller Google Search Console, som erbjuds gratis av Google, behöver du bjuda in oss som administratörer. Om du inte har gjort detta, hjälper vi dig att länka din webbplats till verktygen, utan extra avgifter. På Webstr webbyrå strävar vi efter en snabb och smidig start.

När vi har ett påskrivet avtal sätter vi igång. Vi beräknar att SEO Analysen bör vara avslutad inom två veckors tid. Ofta blir det ännu snabbare.

Långsiktigt arbete med sökordsoptimering är nödvändigt för resultat, men du kan redan efter ett par månader se en förbättring i din rankning. Full effekt i form av en position mellan 1-5 tar normalt 6-12 månader, beroende på bransch och vald paketstorlek.

Uppföljning av arbetet med optimering sker genom rapportering som visar arbetets utveckling. Uppföljningsmöten sker också via fysiska möten, video-möten eller telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå är transparent och rakt på sak med sina kunder, en SEO-agentur som alltid är beredd att ge det lilla extra. En expert på SEO bör alltid visa goda resultat för sina klienter, oavsett vilken storlek på det valda paketet. Oavsett om de arbetar på en webbyrå, en SEO-byrå eller en digitalmarknadsföringsbyrå.

SEO Trollhättan med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

sv_SE

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

webstr